Hannah Widell är entreprenören och medieprofilen som ofta syns ute i minglet. Hon varvar hårt arbete med karriär, uteliv och familjeliv. Poddar, böcker och tv-bolag är det som står högst på Hannahs karriärlista. Hon har ofta synts på teve och arbetar nu framförallt med sin syster Amanda.

Karriär

Hannah Widell är en mediepersonlighet som ofta syns som programledare i svensk teve. Hon leder dessutom podcasts, driver framgångsrika företag och skriver böcker. Hon syns framförallt tillsammans med sin syster Amanda Schulman och de driver många företag tillsammans. 

Hannah har arbetat som programledare för Big Brother, Harem och den egna pratshowen Hannah. Hon har dessutom arbetat som utvecklingschef på Mastiff, ett välkänt produktionsbolag. 

Tillsammans med sin syster Amanda har hon startat produktionsbolaget Perfect Day för poddar och livsstilsprojektet C/O Hannah och Amanda hos Aftonbladet. De har dessutom drivit Fredagspodden tillsammans och skrivit flera böcker. De har bland annat skrivit en triologi vid namn Två systrar. Systrarna har även arbetat med en mängd satsningar inom allt från mode till kosttillskott. Vissa satsningar har varit lyckade medan andra har gått i stöpet.

Hannah har varit gift tre gånger. Först med Calle Rosander, sedan med Gustav Wallin och nu med Philip Lindh. Hon har fyra barn och det senaste barnet föddes så sent som 2021.

Vanliga frågor

Hur lång är Hannah Widell?

Bilder visar att Hannah är lång, men det är oklart exakt hur många centimeter hon mäter.

Hur gammal är Hannah Widell?

Hannah är 47 år gammal och föddes den 7 mars 1975.

Var bor Hannah Widell?

Hannah bor i Vasastaden i Stockholm tillsammans med sin make och sina barn.

Har Hannah Widell någon sambo?

Hannah är sambo med sin make Philip Lindh. De gifte sig 2022 och har en son tillsammans.

Länk till Insta eller Facebook: https://www.instagram.com/hannahwidell/

Källor:

– https://metromode.se/noje/hannah-widell-46-ar-gravid-vantar-barn-med-fastmannen/

– https://www.breakit.se/artikel/35744/hannah-widell-om-konkursen-maste-misslyckas-jattemycket

Kategorier: populär